Testedzés

Mennyire fontos a testedzés?

Manapság úgy gondoljuk, már nem kell bizonyítgatni a mindennapos testmozgás fontosságát! A TV-ben, rádióban, interneten egymást érik a különböző életmód tanácsadó cikkek és műsorok. Mindenki másra esküszik, ha az egészségről van szó, de egy dologban azonban mindenki egyetért, ez pedig a legalapvetőbb emberi szükségletek egyike: a testmozgás!

 

Milyen edzési lehetőségeket talál nálunk?

Mint az alábbi linkeken is láthatja, fitness termünkben megtalálhatja a jól bevált súlyzós edzés színterét: a konditermet, amely esetünkben két részre osztott, azaz van külön női és férfi része, a különböző igényekhez mérten felszerelve. Gépeinken növelheti izomtömegét, szálkásíthat, vagy végezhet kardio-tréninget attól függően, hogy milyen eredményt szeretne elérni. Ha csak most kezdené a súlyzós edzést, mindenképp kérjen tanácsot edzéstervét illetően, vagy fogadjon személyi edzőt!

A másik edzési lehetőség, amelyet kínálunk, az az aerobic, melynek nálunk több változatát is megtalálja. Választhat trénereink és óráink közül, azonban a pontos órarendet fitness termünkben tudhatja meg, vagy esetleg telefonon (226-0610), e-mailen is nyújthatunk tájékoztatást!

Aerobic termünkben egy ÚJ mozgásforma is elérhető: a DO-IN öngyógyító és harmonizáló meridiántorna. Lassú, laza tornagyakorlatok sorozatából álló mozgásrendszer. Japán módszer a testi-lelki egészség megőrzésére. Bármely korosztály – előképzettség nélkül – bátran végezheti.